Ny singel med Thor Förlov og Noah Carter udkommer fredag

Ny singel med Thor Förlov og Noah Carter udkommer fredag

Han var ikke engang født, da Jørgen Klubien og Danseorkestret bragede gennem lydmuren med deres ikoniske, selvbetitlede debutalbum fra 1985. Og han var blot en purung knægt på 6 varme somre, da rapperen, Mortito, 20 år senere, samplede sangen, ’Himmel og Jord’, fra det selvsamme album. Men Thor Farlovs respekt for et af de mest ikoniske bands i dansk musikhistorie og kærligheden til et overset 00’er-sample, fik ’Alt Det’ til at ske på ny i 2024!

”Jeg har været meget nostalgisk på mine seneste udgivelser og et af mine absolutte favoritbands gennem tiden er Danseorkestret. Har altid elsket deres energi og sound, men mest af alt er deres sangskrivning virkelig inspirerende. Det føles så simpelt, og alligevel er der bare så meget nærvær og tyngde.” Sådan fortæller Thor Farlov, der blev introduceret til ’Alt Det’ af en kammerat – et track, som i tidernes morgen blev samplet af den danske producer-duo, Pitchshifters. 

”Gutterne i Pitchshifters havde skabt noget magisk dengang for snart 20 år siden. Så jeg tog kontakt, fortalte om idéen og så gik vi i gang. Tracket blev produceret op af Carl Barsk på en sommerhustur – det var fedt, men manglede ligesom en ekstra dimension. Den tilførte min ven – og mit bud på en af de allerbedste rappere vi har – Noah Carter, der var lige så hooked som mig på tracket og nærmest freestylede sit vers. Han lyder bare for vildt på dansk!”

Noah Carter har gennem de seneste år været et af de mest markante rapnavne herhjemme med hits som ’Come Alive’, ’Do You’ og collabs med Kesi, Sivas, School of X og Gilli. 26. januar udgav Noah Carter sin første single på dansk, ’winwin’.

Thor Farlov har med de disco-house inspirerede 2023-singler, ’Solen Op’, ’Italien’ og ’Januar Til December’, blændet op for en helt ny lyd, som han tog med ud på sin første landsdækkende turné i efteråret. Han har desuden hittet med singler som ’Kompromis’ og ’Ovenpå’, og slog allerede sit navn fast som solist med det yderst anmelderroste debutalbum, ’Nye Minder’.

Den nye singel udkommer fredag den 2. februar.

Share