Kender du? Aperly High

Kender du? Aperly High

Aperly High udgiver den 19. april 2024 EP’en “Mr. Misery” på The Big Oil Recording Company. EP’en teases med single Rope-a-dope den 23. februar 2024.

Aperly High er producer og sanger Albert Aagaard Hertz, der laver alternativ pop, som er fyldt med længsel og hylder følelsernes ekstremer. Aperly Highs musik er både tematisk og melodisk forelsket i måden, følelser føles på, når de føles for første gang, og den måde, tiden trækker sig sammen og udvider sig for at rumme det på. Første kærlighed, første hjertesorg. Det er for teenagere, så de ikke føler sig alene, og for voksne for at huske, hvad følelser handler om.

Aperly High udgav i marts 2023 sit debutalbum sammen Petrola 80. Albummet har været på flere lister over årets bedste udgivelse, har fået hype fra blandt andet Soundvenue og Undertoner og førte til, at Aperly High gæstede Roskilde Festival i 2023 til ros fra GAFFA og Soundvenue.

Share