Det perfekte sted til en date

Det perfekte sted til en date

Har du endelige fået en date med hende eller ham, som du så gerne vil komme tættere på. Så gælder det om at finde det perfekte sted til jeres date. For forberedelse betaler sig. Altid.

Hvad det perfekte datested er, afhænger selvfølgelig af hvilke forventninger, der er til den pågældende date, og om det er jeres første date eller i har været på flere dates inden.

Er I et sted, hvor I gerne vil have fred og ro og mulighed for at være lidt for jer selv i hyggelige og behagelige omgivelser? Så er det oplagte sted Kind of Blue i Ravnsborggade på Nørrebro i København. Er I til god musiksmag, lidt blå melankoli og plads til den gode samtale? Så er Kind of Blue det oplagte valg. Er I et sted hvor I gerne vil sidde stille og roligt for jer selv? så er Kind of Blue det oplagte valg.

“Der kommer rigtig mange dates her. Det er tydeligt. Og det forstå jeg godt, at de gør. For i vores Lounge har vi nogle små virkelig hyggelige steder, hvor man kan sidde tæt sammen og have en rigtig god samtale”, forklarer Claus Ploug, der skabte Kind of Blue i 2010.

Loungen hedder i øvrigt Cave of the Fallen Angels. Et navn der understreger det huleagtige og det intime, og et navn som henviser til en af mest besøgte Speak-easies (steder hvor der illegalt blev solgt alkohol) i New York i forbudstiden fra 1920 til 1933.

Kind of Blue er generelt bare et super stemningsfyldt sted. Et sted hvor der er plads til alle, og alle følge sig hjemme. Stemningen er behagelig for både syn og øre, og det er virkelig svært ikke at føle sig til rette på Kind of Blue. Det er jo den måske vigtigste parameter for at daten kan blive god. At du finder dig til rette og kan være dig selv. Også derfor skal I vælge Kind of Blue.

Share