The Chainsmokers hovednavn på Nibe Festival

The Chainsmokers hovednavn på Nibe Festival

Når der den 3. til 6. juli afvikles Nibe Festival i smukke Skalskov bliver det med det The Chainsmokers som årets hovednavn. Chainsmokers er kendt for at blande genrer som pop, indie, electronic, alternative og rock. 

”Netop The Chainsmokers succesfulde insisterende leg med genrer gør, at duoen rammer meget bredt publikumsmæssigt. Uanset om du er 16-årig debutant på Nibe, eller aldersmæssigt tilhører de efterfølgende to, tre eller for den sags skyld fire årtier, så rammer de mange hits og The Chainsmokers attitude vores altid festfokuserede festivalgæst” fortsætter Peter Møller Madsen.

”Det vi kommer til at se under The Chainsmokers koncerten bliver SÅ spektakulært. Et fantastisk og stemningsfyldt show. De mange hits bliver pakket ind i et ”orgie” af laser, pyro og en oplevelsesrig LED-produktion. Vores smukke skov bliver onsdag nat på alle måder lyst op” – tilføjer Peter Møller Madsen.

The Chainsmokers spiller onsdag d. 3. juli kl. 00.30 på Stor Scene. 

Share