Stort cykelshow i København i weekenden

Stort cykelshow i København i weekenden

I den kommende weekend er det tid til årets Copenhagen Bike Show, nr. otte i rækken.

Den 2. og 3. marts, fra kl. 10 til 16, åbner Lokomotivværkstedet dørene til at kunne opleve mere end 120 udstillere, der har til formål at ville inspirere, motivere og begejstre dig med de nyeste produkter, tips og trends inden for cykler. Der vil være foredrag, shows og masser af aktiviteter. Blandt andre vil du kunne møde Jørgen Leth, Ole Ritter, høre Bikepacing historier, høre om de danske chancer ved det kommende bane VM, møde kokken Hannah Grant, se masser af kortfilm og søndag høre Per Bausager og Anders Mielke analysere lørdagens Strade Bianche.

Lokomotivværkstedet finder du på Otto Buses Vej 5A i Københavns Sydvest kvarter.

Share