Mathilde Falch udgiver single med Alex Vargas

Mathilde Falch udgiver single med Alex Vargas

Fredag den 22. marts udgiver Mathilde Falch anden single fra sit kommende album Hvert Sekund, der udkommer 26. april. 

En melodisk popsang med korgæsteoptræden af Alex Vargas. 

“Vi kan længes efter en følelse, en person eller en tid. Ofte forbundet med vores ungdom. I “Tror Du Jeg Har Glemt Dig?” folder jeg længslen efter intensitet ud – jeg sejler ud efter lidenskaben og vildskaben, og jeg finder den. For jeg har ikke glemt dig”, fortæller Mathilde Falch.

Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, stærke, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning. Hun bevarer intimiteten fra singer/songwriter-genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genrer, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.

Mathilde Falch har i de sidste 15 år selv udgivet sin musik på sit eget lille label Just For The Record, samtidig med, at hun har turneret landet rundt, som en af landets mest turnerende musikere.

På gammeldags facon og uden kontakt til den etablerede branche, har Mathilde Falch bygget en solid karriere op ude på spillestederne ved at turnere landevejene tynde og finde sit trofaste publikum. Mathilde Falch blev landskendt, da hun i 2021 medvirkede i TV2-programmet Toppen af Poppen, hvor hun fortolkede sange af Alex Vargas, Malte Ebert, Katinka Bjerregaard, Hjalmer, Simon Kvamm og Maria Bramsen.

Share