Streamingtjenesten Max i Danmark fra 21. maj

Streamingtjenesten Max i Danmark fra 21. maj

Warner Bros. Discovery annoncerer torsdag, at den udvidede streamingtjeneste, Max, lanceres i de første europæiske lande, herunder Danmark, den 21. maj.

Max samler HBO Max’s film, serier og dokumentarer, Discoverys underholdning fra det virkelige liv og de største internationale sportsbegivenheder fra Eurosports premium abonnementstjeneste. Max tilbyder for første gang en komplet seeroplevelse for hele husstanden med førende tv-programmer, ikoniske film, store sportsbegivenheder og flagskibs-tv-kanaler i udvalgte lande – alt sammen for første gang samlet på én streamingtjeneste.

Den 21. maj bliver Max tilgængelig i hele Norden, Iberia og Central- og Østeuropa. Kort tid efter følger lancering i Polen, Holland, Frankrig og Belgien. Disse lanceringer betyder, at Max vil være tilgængelig i 25 lande i Europa og 65 lande og territorier på verdensplan efter lancering i USA i maj 2023 og lancering i Latinamerika og Caribien tidligere i år.

Share