Knallertkongen virker hudløs ærlig

Knallertkongen virker hudløs ærlig

Biografier af og om sportsfolk kan være uinteressant for folk, der ikke har interesse i den pågældende sportsgren. Speedway er en lille niche sport, og ja det er ikke super spændende at læse om de forskellige speedwayløb rundt i Europa med mindre man er fan af netop Speedway. Men Nicki Pedersens liv er ikke uinteressant. Eller det er ihverfald anderledes end flestes liv.

Den 7. marts udkom Knallertkongen – Et liv uden bremser på forlaget People. En bog om Speedway-køreren Nicki Pedersens liv skrevet i samarbejde med Poul Ferdinand. I bogen er man som læser med rundt til diverse Speedway-løb i Europa. Men også helt tæt på Nicki Pedersens privatliv. Med historier om kvinder, skilsmisse, utroskab og situationer med for meget alkohol og et enormt pengeforbrug. Nogen gange lidt fascinerende at læse, andre gange ligegyldigt og måske ligefrem lidt patetisk.

Der er meget speedway i bogen. Og det er spændende at læse om hvor dedikeret Nicki Pedersen er, og hvor meget han har været villige til at ofre, også af din fysik, til at komme helt til tops. Men der også afsnit, der nok ikke giver den store læseroplevelser for ikke-speedway-fans! Eller for at sige det ligeud. Det er ærligheden, der er det mest attraktive ved bogen.

Knallertkongen – Et liv uden bremser får tre appelsiner fra JuicyNet.dk. Det får bogen for at de virker som værende ærlig omkring Nicki Pedersens liv, men også for en meget rammen titel!

Bogen er på 310 sider, koster vejledende kr. 299,- og kan købes i alle boghandlere online og fysisk.

Share