Tinderbox løfter sløret for de sidste 13 navne på årets plakat

Tinderbox løfter sløret for de sidste 13 navne på årets plakat

Artister som Rasmus Seebach, Loreen, Bo Kaspers Orkester, Gobs, ELOQ og Benjamin Ingrosso er blandt de sidste 13 navne, der fuldender årets program.

Nedtællingen til sommerens festivaler er for alvor i gang, og tirsdag i sidste uge var der præcis 100 dage til, at Odenses store musikfestival Tinderbox igen løber af stablen.

Navne som Lenny Kravitz, Camila Cabello, Bryan Adams, Ukendt Kunstner, David Guetta & MORTEN present Future Rave, RAYE, Suspekt, Andreas Odbjerg og Janelle Monáe er allerede annonceret til årets festival, som i dag har løftet sløret for det fulde program med tilføjelsen af 13 nye navne.

Til sommer kan man høre Rasmus Seebachs omfattende katalog af pophits udfolde sig live under trækronerne i Tusindårsskoven, når han gæster Tinderbox for første gang. Også de danske hitsmede TopGunn og Gobs slutter sig til programmet, som nu også prydes af den fremadstormende danske rapper MAS.

Hele tre svenske artister har også fundet vej til årets lineup i form af jazzpop-gruppen Bo Kaspers Orkester, den funklende nye stjerne Benjamin Ingrosso og sangerinden Loreen, som blandt andet har hittet stort med numre som ”Euphoria” og ”Tattoo”.

Også det unge spanske talent Iñigo Quintero finder vej til Tinderbox til sommer sammen med den amerikanske, improvisatoriske og humoristiske elektroniske kunstner Marc Rebillet.

Festivalen kunne desuden i går afsløre, at det fynske indiepop-band KALASET står for at skyde årets festival i gang, når de torsdag træder på Teltscenen som det første act på programmet.

Udover de ovenfornævnte 10 navne, er det elektroniske program på Magicbox-scenen blevet udvidet med tilføjelsen af den danske producer ELOQ, den københavnske DJ Aja Gulris og amerikanske KSHMR. 

Traditionsrig nostalgi og comedy
Årets festival byder traditionen tro på meget mere end musikken på de tre hovedscener og Magicbox i form af nostalgiske fester og eftermiddagscomedy på den mindre scene Groovebox. I år byder de musikalske indslag blandt andet på artister som Johnson, DJ SASH!, Drömhus og Dr. Bombay, mens komikere som Lasse Rimmer, Eva Jin, Nikolaj Stokholm, Jacob Taarnhøj, Ane Høgsberg og Thomas Warberg skal træne publikums lattermuskler.

Tinderbox finder i år sted fra torsdag den 27. juni til lørdag den 29. juni i Tusindårsskoven i Odense.

Share