Banebrydende musiker spiller i Pumpehuset til oktober

Banebrydende musiker spiller i Pumpehuset til oktober

Den banebrydende musiker, John Maus, er kendt for sin gådefulde tilgang til synthpop og eksperimentel musik. Med en karriere, der strækker sig over flere årtier, har John Maus skabt en unik lyd, der forener retrofuturistiske elementer med dybtfølte tekster og en filmisk atmosfære. Hans tidlige udgivelser som Songs og Love Is Real etablerede ham som en fremtrædende figur inden for den alternative musikscene, mens senere værker som We Must Become The Pitiless Censors Of Ourselves og Screen Memories cementerede hans status som en innovativ og indflydelsesrig kunstner.

Med en evne til at skabe en filmisk atmosfære og fange lytternes opmærksomhed fra første tone, vil John Maus tage publikum med på en musikalsk rejse, der bevæger sig mellem det melankolske og det opløftende, det dystre og det håbefulde.

I 2018 spillede John Maus på Roskilde Festival og høstede dengang en seksstjernet anmeldelse i Soundvenue efterfulgt af ordene: ”Kompromisløse John Maus forvandlede Roskilde Festival til et galemandsdiskotek”. 

Nu har man igen muligheden for at opleve ham på dansk jord, når han gæster Pumpehuset d. 2. oktober 2024.

Share