Flere spændende navne klar til Spot 2024

Flere spændende navne klar til Spot 2024

Der er blot en måned til årets Spot festival, der er afvikles den 3. og 4. maj i Århus. Arrangørerne har netop præsenteret endnu en række spænende navne, der optræder på festivallen.

Ni nye acts er med på den seneste offentliggørelse.

Noah Carter er tilbage på scenen – denne gang på dansk, og Spot 2024 bliver første mulighed for at opleve denne nye side af Carters musik. Et andet markant navn, der også altid er klar på at udforske sine musikalske rammer, er dansk/færøske Brimheim, der medbringer sin alternative pop-rock med intime og uforsonlige dybder. De varme rytmer i dagens pulje kommer fra dansk/chilenske IVAN$ITO og hans spektrum af lyde, der indeholder R&B, trap, reggaeton og meget mere. Aarhus- baserede Rigmor har taget publikum og anmeldere med storm med deres dansksprogede melankolske indierock, der både er blidt og larmende. En anden Aarhus-kending på programmet er JOSVA, der arbejder i krydsfeltet mellem urban og R&B, mens dagens jazzede indslag leveres af kvartetten Kalaha, der sørger for både at sætte ild i dansegulvet og bringe publikum i trance. Mona Moroni medbringer nostalgipop, der favner alle aldre, og som emmer af en nærhed og et univers, hvor man føler sig tryg og hjemme. Holdo laver elektronisk musik, hvor kreativiteten og nysgerrigheden er i fokus, og hvor det handler om musikken og intet andet. Tilslut vil vi lige drysse med lidt svensk rave-pop af den smittende slags, og det er Yaeger, en af Sveriges mest interessante artister lige nu, der kommer til Aarhus for at levere det.

Og til alle de nysgerrige, der gerne vil i gang med at planlægge Spot ned til mindste detalje, så kan vi fortælle, at tidsplanen med oversigt over alle årets koncerter udkommer 11. april

Share