Ny single fra Takykardia er ude nu

Ny single fra Takykardia er ude nu

Takykardia består af Luna Matz, Troels Dankert (trommer) og David Nedergaard (keys). En trio der altid overrasker. Det gør de også med deres helt nye single, You Got Me Feeling Bad, der udkommer torsdag.

Den nye single kunne være soundtracket til en natklub ombord på det luksuriøse Fhloston Paradise cruise-rumskib i The Fifth Element. You Got Me Feeling Bad lyder af både Y2K og fremtiden. Den er farverig og dystopisk, og indeholder alt fra hypermoderne vokalproduktioner over et nostalgisk klubbeat til mandolin og det sjældne franske instrument Ondes Martenot.

You Got Me Feeling Bad følger op på Jaw Dance – bandets seneste single fra november 2023. 

”Det er så vildt endelig at give slip på vores nye lyd, som vi har brugt så lang tid på at opbygge siden vores debut. Den nye Taky-energi er langt mere eksplosiv, voluminøs og straight up popstjerne-agtig, fortæller Luna Matz om Takykardia’s comeback i november 2023 – en nyhed i dansk musik, som ramte alt fra Soundvenue til GAFFA, internationale medier som METAL Magazine og EQ Music og ikke mindst radiobølgerne på P3 og P6 BEAT.

“You Got Me Feeling Bad er en hyldest til dig, der er/har prøvet/overvejer at være single, i stedet for at være sammen med en, der ikke får dig til at stråle. Den er skrevet på et tidspunkt, hvor det begyndte at gå op for mig, at jeg alt for nemt kunne forveksle forelskelse med at føle mig usikker i en potentiel kærlighedsrelation. Det fik mig til at reflektere over, hvad jeg drømte om i et forhold, og det var “certainly not to be judged in everything I do”. Det er jo helt forkert at holde igen med din personlighed eller lave dig selv slightly om for at fascinere et menneske, du håber på at blive kærester med. Netop det menneske bør jo virkelig være tiltrukket og forelsket i præcis den du er, få dig til at stråle og måske endda få dig til at føle dig selv endnu mere.”, forklarer Luna Matz.

Share