Ny Tour de France-bog udkommer den 19. juni

Ny Tour de France-bog udkommer den 19. juni

Til sommer skal udgave nr. 114 af Tour de France fra den 29. juni til 21. juli. En del af en stor sportsommer, der også omfatter EM i fodbold og de olympiske lege i Paris.

Alle mennesker kender Tour de France. Det franske etapeløb er noget særligt. Folk, der ikke er tæt på sporten, sætter ofte lighedstegn mellem cykelsport og Touren.

Men hvad er det, der gør Tour de France til noget specielt? Nu om dage er det selvfølgelig den enorme mediedækning, der følger med løbet. I en sommerperiode, hvor der oftest ikke sker så meget andet, er Tour de France godt stof for de fleste medier.

Men der er også noget andet ved Tour de France: Der er historien bag de store dramaer, vildskaben, viljen til offer, heltene, skurkene og de store bedrifter. Men også de tragiske skæbner og de store skandaler.

Historien om Tour de France er spækket med utrolige historier. Om at blive forgiftet, om at hugge en tå, om alkohol, om at tage sin cykel på nakken, om borgmesteren, der kom for sent, om styrt, sygdom, selvmord og rigtige meget andet.

Den 19. juni udkommer bogen 40 Utrolige Tour de France-Historier. Altså en bog, hvor du kan nyde 40 af de mest utrolige historier fra Touren i denne bog.

Bogen vil kunne købes via SportsBog.dk.

Share