JJ Paulo indtager Den Grå Hal til efteråret

JJ Paulo indtager Den Grå Hal til efteråret

“Ovenpå en udsolgt koncert i Store VEGA sidste år, har jeg valgt at min næste koncert bliver i Den Grå Hal i København lørdag d. 26. oktober. Med en kapacitet tæt på 2.000 bliver det her min største koncert nogensinde“, fortæller den danske afrobeat musiker JJ Paulo.

JJ Paulos afrobeat er en vifte af fængende rytmer der går direkte i kroppen. Til oktober kommer publikum til at hoppe fra side til side, alt imens Joram selv viser forbudte dansetrin og slår saltomortaler på scenen. 

Sådan plejer det at være når JJ Paulo har indtaget scener i ind- og udland de sidste par år hvor f.eks. MTV Africa, KEXP, Roskilde Festival og Heartland, for at nævne nogle få, har haft glæden af, at få et kys af JJ Paulos afrikanske Sukuma kultur. 

Raffaella Coleman fra BBC Radio udtalte under et interview: ”JJ you are an absolute star, and when you blow up, do not forget about us”.

Share