Michael Kiwanuka kommer på Syd for Solen

Michael Kiwanuka kommer på Syd for Solen

Arrangørerne af Syd for Solen i Valbyparken til august har netop præsenteret tre nye navne til plakaten. Soulstjerne Michael Kiwanuka spiller din første koncert i Danmark i fem år. Tidligere har han med succes optrådt på NorthSide og Heartland Festival. Hans seneste danske visit var i 2019, hvor han indtog K.B. Hallen til en koncert, som GAFFA kaldte ”en mesterlig lektion” og belønnede med fem funklende stjerner.

Desuden kommer den danske komet eee gee, der borgerligt hedder Emma Grankvist, og blandt andet de senere år flere gange har fyldt Store Vega. Tredje navn, som arrangørerne af Syd for Solen, har præsenteret, er Rachel Chinourir, som blandt andet BBC har kaldt for en kommende stjerne. De tre spiller på festivalen i Valbyparken den 9. august.

Share