The Raveonettes giver seks koncerter i Hotel Cecil

The Raveonettes giver seks koncerter i Hotel Cecil

En af de mest succesfulde danske band på den internationale scene, The Raveonettes, giver til november hele seks koncerter i Hotel Cecil i København.

Hvad er det for et grundstof som The Raveonettes er lavet af? Hvilken musik er det der løber igennem dem, hvor kommer den fra og hvor løber den hen? Det kommer publikum til at finde ud af når Sune Rose Wagner (guitar og vokal) og Sharin Foo (bas, guitar og vokal) indtager Hotel Cecil seks aftener i streg til efteråret. Om koncertrækken udtaler de:

“Når vi spiller koncerter i Danmark til vinter, kommer det til at handle om det intime og det nære. Vi vil skære ind til benet af vores sange, skrue (delvist) ned for vores distortion, fjerne de elektroniske tracks og, med referencer til de gode gamle MTV unplugged dage, spille vores musik i en mere akustisk, organisk og afklædt form. En meget sjælden hørt version af The Raveonettes. Repertoiret bliver plukket frit fra alle vores perioder”

Med os på scenen har Raveonette Jakob Lilfar Høyer på trommer og Anders Christensen på bas. To musikere, som bandet har spillet og indspillet med især i de tidlige dage af vores karriere, og som begge er fænomenale musikere, kendt fra blandet andet jazzens verden.

Det er den 25. til 30. november at man kan opleve The Raveonettes på Hotel Cecil.

Share