Freddys Bar støtter op om et natteliv uden diskrimination

Freddys Bar støtter op om et natteliv uden diskrimination

Københavns Kommune har besluttet at sætte gang i en proces omkring udformning af et “Charter for et natteliv uden diskrimination”. En dialog, der er foregået mellem brancheaktører, restauratører, repræsentanter for minoritetsorganisationer og flere andre.

Dialogen har resulteret i udformning af et charter, som BARC Scandinavia har stået for. Det er nu klar til at blive lancere og på den måde fortælle det positive budskab om et københavnsk restaurationsliv, der arbejder for og ønsker lige adgang og bred repræsentation og dialog.

Blandt de københavnske barer, der er tilknyttet charteret er Freddys bar på Vesterbro.

“For os er det helt naturligt, at være en del at et projekt, der støtter op om at vi i København har et natteliv uden diskrimination. På Freddys Bar er alle velkomne. Vi gør altid en indsats for at der er plads til alle og vores gæster er imødekommende og altid glade. Man kan altid finde nogen at tale med på Freddys Bar”, forklarer Peter Larsen, der ejer Freddys bar, som du finder på Gasværksvej mellem Istedgade og det så populære Kødbyen.

Share