Ny single fra den danske internationale succes Mina Okabe. Hør her

Ny single fra den danske internationale succes Mina Okabe. Hør her

Fredag udkommer en ny single, MAybe One Day, fra danske Mina Okabe.

Den nye single er indspillet med Dua Lipa og Justin Bieber-producer ved roret og er første udspil fra et kommende andet album fra en dansk stjerne med kurs mod hele verden!

’Maybe One Day’ er skrevet på min akustiske guitar under åben himmel i den lune californiske sol. Jeg håber, man kan mærke den vibe og stemning, når man lytter til den,” fortæller Mina Okabe om singlen, som er den første udgivelse fra et nyt album, hun er i gang med at indspille med den 2xGRAMMY-nominerede hitproducer, Leroy Clampitt, som bl.a. er kendt for sit arbejde med superstjerner som Dua Lipa, Madison Beer og Justin Bieber.

Mina Okabes internationale gennembrud med singlen, Every Second, og det anmelderroste debutalbum, ’Better Days’, har ført til mere end 500 millioner streams på verdensplan, mens 5 millioner Reels på tværs af Instagram og Facebook er blevet hørt 10 milliarder gange. I 2023 blev Mina Okabe valgt som Spotify Radar Artist og Apple Music’s One To Watch, hvor hun også gav koncerter på toneangivende festivaler som Roskilde Festival, Seoul Jazz Festival og senest på SXSW i USA.

Share