Ny single fra Agnes Hartwic. Hør her

Ny single fra Agnes Hartwic. Hør her

Fredag udkommer danske Agnes Hartwic med singlen Fuckboy Ballad, der er en forløber til  et længeventet debutalbum, som udkommer til sommer! Et ærligt indblik i en ung kvindes, til tider, ekstreme følelsesliv – og hvad vi kan forvente, når Agnes Hartwich albumdebuterer den 14. juni!

Agnes Hartwich har skabt sit helt eget provokerende og farverige billedsprog i dansk musik med sange som det klaustrofobiske portræt af teenage-livet i forstæderne på ’Suburbia’ og den manisk sprudlende selvtillidsbooster, ’Cult Leader (Golden Retriever)’. nu kommer Fuckboy Ballad.

”Sangen er skrevet fra en fuckboys perspektiv – en person som manipulerer andres følelser for selv at være i kontrol. ‘Fuckboy Ballad’ er resultatet af at være blevet såret, hvor man ender med selv at tage disse usympatiske mønstre med ind i nye relationer,” fortæller Agnes Hartwich om ”anti-balladen” der altså varmer op til et længeventet album til sommer.

Agnes Hartwich gjorde sig bemærket med sin hårdtslående elektroniske rock-lyd på debut-EP’en, ’Into the Deep Dark Blue’ fra 2022. Og med singlen, ’DAMN WAUV’, som blev P3’s Uundgåelige, brød hun igennem på radiobølgerne, mens hun ramte Roskilde Festival sidste sommer. 

Share