Ny popsang fra Tobias Jensen

Ny popsang fra Tobias Jensen

Fredag den 19. april, udgiver Tobias Jensen popsangen Where Is It You’re Running. På nummeret, som er skrevet sammen med Eurovision-favoritten Nemo, sætter Tobias Jensen spørgsmålstegn ved, hvad det er for en lykke ude i horisonten, vi jagter. 

Den danske sangskriver er signet til det schweiziske major label Muve Recordings og publishing-selskab Livana Music. Han har netop spillet support til Jack Savorettis arenakoncert i Schweiz, hvilket resulterede i stor ros fra medier, fans og ikke mindst Savoretti selv. 

Den 31. maj udgiver han sit debutalbum What Needs to Be Said, som er skrevet i og en hyldest til Danmark. Tobias er bosat i Schweiz, men mærker en større og stærkere tilknytning til sit hjemland, når han skriver musik.

Om Tobias Jensen: 
I årene efter sin studentereksamen arbejdede Tobias Jensen i et lydstudie i Zürich og indspillede sit debutalbum med sit første band, Karavann. Det var en udfordrende tid rent økonomisk; Tobias måtte arbejde deltid som maskot, skrive sange for andre kunstnere og leve af havregrød. Men for et par år siden besluttede han sig for at gå all-in på sin solokarriere. Han udgav sin debut-EP selv og blev udnævnt som “Best Talent” af schweizisk nationalradio. 
Siden har han skrevet kontrakt med det schweiziske pladeselskab muve recordings og publishing-selskabet LIVANA MUSIC, og han er nu klar med sit debutalbum What Needs to Be Said. 

Share