Ny Prisma-video med Trine Dyrholm. Se her

Ny Prisma-video med Trine Dyrholm. Se her

Den danske stjerneskuespiller, Trine Dyrholm og de anmelderroste støjpop-søstre fra Prisma er gået sammen om fortællingen om sårbar kærlighed mellem barn og forælder. Videoen til Lost er ude nu forud for Prismas længeventede debutalbum, Something To Respond To, der lander fredag!

”Sangen handler om et voksent menneske, der har det svært. Den skildrer en filterløs kærlighed mellem barn og forælder, når det er den voksne der har brug for trøst,”fortæller Frida fra Prisma om Lost og Sirid, også fra Prisma fortsætter om videoen: ”Vi havde en visuel fortælling til Lost – en følelse, som faktisk blev skabt med Trine Dyrholm i tankerne. Hendes blik, dybde og væsen blev en stor inspiration, og det var en forløsning, at hun havde lyst til at træde ind i det her utroligt sårbare rum, som ’Lost’ er, og fuldende sangens fortælling sammen med os. Det har været en stor oplevelse, at se hende formidle emnet med sin styrke!”

Trine Dyrholm slog for alvor igennem som skuespiller i slutningen af 90’erne, hvor hun medvirkede i DR-hittet, TAXA, og siden Thomas Vinterbergs dogmefilm, Festen. Siden har hun spillet hoved- og biroller i nogle af dansk films allerstørste succeser lige fra En Soap, Hævnen, Den Skaldede Frisør og Kollektivet til Dronningen, og senest i den yderst kritikerroste, Birthday Girl. Med sine syv Bodil-priser og ti Robert-priser, er Trine Dyrholm den mest vindende skuespiller i dansk filmhistorie.

Prisma har ramt deres helt egen tone i dansk musik med sange som I Never Wanted To Meet You, Villains of the Night og Bangs. De anmelderroste søstre blev hædret med DMA-prisen som Årets Nye Danske Livenavn i 2022, og sidste år kunne Sirid og Frida, sammen med deres faste producer, Birk Storm, modtage Carl Prisen som Årets komponister inden for rock, mens TV2’s, Steffen Brandt, overrakte Nutidens Unge-legatet til Prisma på SPOT Festival 2023.

Prisma har selv instrueret videoen til ’Lost’, som er filmet og klippet af Emma Ishøy.

Share