Karen Nice udgiver single om ubalancen I datingrelationer. Lyt her

Karen Nice udgiver single om ubalancen I datingrelationer. Lyt her

Den aarhusbaserede sanger og sangskriver Karen Nice formidler hverdagsfortællinger fuld af drømme. Med sin inderlighed, nærvær og skrøbelighed, lukker hun lytteren med ind i et rum, hvor ingen hemmelighed er for sårbar at dele.

Singlen ”Tror at det er min skyld”, der udkommer den 19. april, er – sammen med debutsinglen ”Lidt efter lidt” fra marts – starten på en længere fortælling fra en naiv drømmer; en følsom, selvreflekterende og sårbar sjæl, som nysgerrigt opsøger svaret på livets uforudsigeligheder.

Om sangen fortæller Karen: ”Dating er som et spil, jeg er nødt til at deltage i, men som jeg ikke kender reglerne på. Jeg prøver altid at sige de rigtige ting, vise den rette mængde interesse og passe på ikke at blive såret. ”Tror at det er min skyld” handler om ubalancen i datingrelationer og er en nødvendig påmindelse til mig selv om ikke altid at bære en afvisning så tungt på mine egne skuldre.”

Med sin dybtfølte pop er Karen Nices musik et synthbaseret kram til alle de unge voksne, der uden værn og retning lader følelserne danse rundt med sig.

Karen Nice var med debutsinglen ”Lidt efter lidt” omtalt i blandt andet Bands of Tomorrow, og er blevet spillet på flere radiostationer – herunder Uniradioen.
Tidligere har man kunnet oplevet Karen Nice opvarme for Terese på Rust.

”Tror at det er min skyld” er udkommet den 19. april. Lyt i nedenstående.

Share