Goldie opfordrer til at gå efter drømmen på ny single. Lyt her

Goldie opfordrer til at gå efter drømmen på ny single. Lyt her

Fredag den 19. april udkommer Goldie med singlen OP.

Bag kunstnernavnet Goldie står den 27-årige sanger og musiker Glodie Topenya, der med sine hiphop- og afropop-inspirerede beats er klar til at tage den danske musikbranche med storm.

Tidligere kendt under aliasset Goldie 6is har hun fundet vej ind på P3, spillet på Roskilde Festivalog været omtalt i medier som Soundvenue, GAFFA og Ekstra Bladet. Efter et års pause fra scenen, har den unge København-baserede artist visket tavlen ren for at tage hul på det næste spændende kapitel i sin karriere; denne gang under kunstnernavnet Goldie.

I februar udgav Goldie første udspil under det nye kunstnernavn, der bl.a. resulterede i en coverplacering på den officielle Spotify-playlist dk rap og i skrivende stund over 600 videoer på TikTok med fans, der danser til sangen.

OP handler om at holde hovedet koldt under pres og blive ved med at sigte efter sine mål, uanset hvad folk siger eller tænker. Det er en anthem og endnu en gang skræddersyet til piger, som ved, hvad de kan, og som ikke tager et nej for et nej. Du investerer i dig selv, dit sind, krop og det eneste, du ser ske med dit liv, er at komme OP“, udtaler Goldie i forbindelse med udgivelsen af den nye single.

Share