Familie Fredie-Pedersen –  nu 25 år senere

Familie Fredie-Pedersen – nu 25 år senere

Det er 25 år siden, at familien Fredie-Pedersen blev landskendt efter de medvirkede i DR-dokumentaren Ingen slinger i valsen. Dokumentaren fulgte de 11-årige elitedansere Sonny og Jeanne frem mod VM i Italien, og skabte stor debat om børn i elitesport og ikke mindst familien Fredie-Pedersen og Mickey Fredie-Pedersens træningsmetoder over for sønnen Sonny.

Nu får seerne igen mulighed for at følge dem i dokumentaren ’Ingen slinger i valsen – 25 år efter’. Instruktør Per Wennick er igen manden bag, og dokumentaren er hans sidste, da han efter 51 år i DR, over 80 dokumentarer og flere priser til følge, endegyldigt lægger jobbet som instruktør på hylden.

Ingen slinger i valsen – 25 år efter er i to afsnit, og har premiere søndag den 5. maj på DRTV og DR1.

Share