Page Four spiller ny singel fredag i Tivoli

Page Four spiller ny singel fredag i Tivoli

Fredag er der igen Fredagskoncert i Tivoli i København. Det er Page Four, der spiller fredag den 26. april, hvor også Mekdes indtager scenen i centrum af København. 

Ved koncerten spiller Page Four en helt ny single, der officielt først udkommer om to uger.

Jonas Eilskov Jensen fra Page Four siger ”Det er for sindssygt at skulle spille i Tivoli igen. Jeg er kommet her som helt lille og det er vi alle sammen, så når man spiller i Tivoli, er det sådan et high. Publikum kan forvente at høre noget nyt. Vi glæder os så meget til at spille i Tivoli.”

For et års tid siden mødtes de fire bandmedlemmer Stefan Hjort, Lauritz Emil Christiansen, Jonas Schwanenflügel Eilskov Jensen og Pelle Højer Pedersen i studiet efter en længere pause. I studiet oplevede de fire drenge en begejstring for at spille sammen igen, og det resulterede også – om end uventet og uopfordret – i en fornyet energi til at give sig i kast med ny musik, der inkluderer udgivelsen af singlen Om Igen. Med et bagkatalog af store hits som Sommer, Bedre End Din Eks og ikke mindst Koldt Udenfor har bandet over 80.000.000 streams og har spillet hundredvis af koncerter. Det er Page Fours første open-air show siden 2018, når de lægger vejen forbi Plænen i Tivoli. I 2018 annoncerede boybandet, at de stoppede med at lave musik sammen og at deres forårstour samme år blev den sidste tour. Page Four er blevet kaldt Danmarks største boyband. I 2023 annoncerede bandet, at de genopstod.

Share