Rekordhurtigt udsolgt til Grøn i Valby

Rekordhurtigt udsolgt til Grøn i Valby

Der er tydeligvis stor interesse omkring årets udgave af koncerterne Grøn, der foregår rundt i Danmark til juli.

For første gang nogensinde kan Tuborg og Muskelsvindfonden melde fuldkommen udsolgt til en by i så god tid. 30.000 publikummer har allerede sikret sig en billet til turnéens sidste stop i Valby ved København.

“Vi har aldrig prøvet noget lignende. Sidste år var vi fuldkommen overvældede over det historisk flotte billetsalg, så det er slet ikke til at forstå, at det går endnu hurtigere i år. Den store opbakning er enormt vigtigt for os i Muskelsvindfonden, da alt overskuddet fra Grøn går ubeskåret til vores arbejde for at skabe plads til forskelle i samfundet og gøre en forskel for mennesker med muskelsvind. Jeg er blevet blæst bagover af den fantastiske opbakning til årets koncertturné og kan slet ikke vente til, vi starter turneen den 18. juli”, lyder det fra Theis Petersen, som er indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

Der er stadig billetter tilbage i de syv andre byer, som Grøn kommer forbi til sommer, herunder Tårnby, Næstved, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Odense.

Om Grøn
I mere end fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden arrangeret Grøn og skabt musikalske liveoplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion. Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle. I 2023 kunne Tuborg og Muskelsvindfonden fejre 40 år med Grøn. Traditionen tro kommer Grøn rundt i hele Danmark, og sidste år var det for første gang nogensinde med en totalt udsolgt koncertrække.

Share