Roskilde Festival har offentliggjort fuldt program til 2024

Roskilde Festival har offentliggjort fuldt program til 2024

Roskilde Festival 2024 byder på knap 200 koncerter og over 100 events. Festivaldeltagerne kan fra i dag planlægge deres rejse gennem festivalen med årets tidsplan. Samtidig offentliggør festivalen 15 nye musiknavne, heriblandt Action Bronson, Shygirl presents Club Shy og Scarlxrd.

For tre uger siden præsenterede Roskilde Festival årets fulde program, der siden af eksperter og medier er blevet kaldt et af de mest mangfoldige af sin slags i festivalens historie. I dag præsenterer Roskilde Festival så tidsplanen, der giver et detaljeret overblik over, hvor og hvornår kunstnere som SZA, Doja Cat, Foo Fighters, 21 Savage, PinkPantheress og Medina spiller til sommer.

Samtidig udvider Roskilde Festival programmet en sidste gang med 15 nye musiknavne. Se hele programmet og tidsplanen på roskilde-festival.dk.

Roskilde Festival 2024 finder sted fra 29. juni til 6. juli.

De 15 nye musiknavne til Roskilde Festival 2024 er:
Action Bronson (US)
Musa Keys (ZA)
Scarlxrd (UK)
Shygirl presents Club Shy (UK)

Ana Lua Caiano (PT)
Cumgirl8 (US)
Cynnamon (DK)
DJ Mof!yah (DK)
Evian Christ (UK)
Muskila (DK)
Otoboke Beaver (JP)
Porij (UK)
Sega Bodega (IE)
Strictly Silk (KE)
Zzzahara (US)

Share