Minds of 99 har offentliggjort support til Parken-koncerter

Minds of 99 har offentliggjort support til Parken-koncerter

Den 21. til 23. juni fylder Minds of 99 igen Parken i København med op mod 50.000 publikummer hver aften.

Bandet har netop offenliggjort, hvem der skal være support for dem ved de tre koncerter.

De tre bands er:

• Fredag 21. juni: Kind Mod Kind

• Lørdag 22. juni: Zar Paulo

• Søndag 23. juni: PRISMA

Med som special guest på hver af de tre aftener er bandets gode ven DJ ELOQ.

”Vi har inviteret tre forskellige bands med som support i Parken, ét til hver aften. Det er mega fedt for os, for det giver os mulighed for at vælge tre bands, som vi synes hver især kan noget særligt. Vi håber også det er med til at give hver aften et unikt krydderi. Selvom vi har lavet det bedste set vi overhoved kan til Parken, har vi også arbejdet med at give hver aften et lille drys af noget forskelligt. Et lille ‘easter egg’ til dem der kommer flere aftener. Som et anker har vi vores ven, producer og resident DJ, ELOQ med til at varme det hele op. Vi glæder os helt enormt meget.”, lyder det i en udtalelse fra bandet.

Share