Komikeren Ronny Chieng kommer til København

Komikeren Ronny Chieng kommer til København

Ronny Chieng, en af de mest populære optrædende komikere og mest interessante stemmer på comedy-scenen, kommer til Europa med sit nye stand-up show. Den igangværende tour, der på nuværende tidspunkt besøger en lang række byer i USA, udvider med en europæisk del, der vil bringe Ronny Chieng til København.  

Udover at turnere rundt med sit stand-up-show, er Ronny Chieng skuespiller og korrespondent på “The Daily Show”. Han har medvirket i to Netflix stand-up comedy specials og så har han også været med i “Crazy Rich Asians”, Marvel’s “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, “M3GAN”, “American Born Chinese”, “Doogie Kamealoha, M.D.”, “Vacation Friends 2”, “Joy Ride” og vil medvirke i den kommende Hulu-serie “Interior Chinatown”.

Den 4. september optræder han i Koncertsalen i DR Koncerthuset.

Share