Reffen holder stor 10-års jubilæumsfest

Reffen holder stor 10-års jubilæumsfest

Fredag den 17. maj fejrer Reffen 10 år med street food i København. Det hele startede i 2014 med Papirøen, som i 2018 rykkede ud på Refshaleøen og blev til Reffen, der i dag er en af Københavns populæreste destinationer.

Reffen fejrer 10 år med Copenhagen Street Food med tonsvis af festivitas, hvor vi disker op med alt det, som vi er bedst til: dejlig mad, lækker musik og forrygende stemning.

DJ Jonas Visti vil svøbe Reffen i varme toner, inden bandet, Trypical Cumbia, går på scenen og spiller et uimodståeligt mix af latinamerikanske rytmer, som er svært at stå stille til. 

Uden mad og drikke duer dansetøjet dog ikke. Derfor bliver der dækket op til stor langbordsmiddag, hvor alle skal nyde spændende mad og hinandens berigende selskab, inden jubilæumsgildet fortsætter med stor dansefest i Klub Werkstatt. 

Share