Omfattende værk går bag hovedstadens facade

Omfattende værk går bag hovedstadens facade

Den 23. april er bogen Hovedstaden bag facaden udkommet på forlaget Lindhardt og Ringhof. En bog der præsenterer 58 gemte og glemte steder i København. JuicyNet.dk har haft lejlighed til at læse bogen.

Af Kenneth Møller Kristensen

København har gennemgået en enorm forandring de seneste år. Stort set alle kvarterer har været igennem renoveringer, og den forbedret økonomi har bidraget til at trimme Danmarks hovedstad og gjort den mere strømlinet. Desuden er der kommet markant flere unge mennesker i byen, der er kommet flere indvandrere i København og antallet af akademikere er vokset. Antallet af butikker i hovedstaden er faldet, mens antallet af spisesteder er steget, dette specielt i Indre By. København er blevet en moderne storby med multikultur og et stort socialt udeliv. De gamle håndværk er rykket væk fra byen.

Savner du det gamle København? Eller er du blot interesseret i at vide mere om det? Så er er bogen Hovedstaden bag facaden helt sikkert noget for dig. Du bliver, også som københavner, helt sikkert præsenteret for steder, som du enten ikke kender eller som du har glemt. Bogen er en fantastisk inspirationskilde og et opslagsværk, du altid kan tage frem, når du er i humør til at udforske Danmarks hovedstad.

Hovedstaden bag facaden er spækket med interessante informationer og så med foto, der virkelig indfanger stemningen på de enkelte steder.

Du kan blive klogere på Københavns historie, få sat gang i reflektion over hvor byen er på vej hen eller bare blive inspireret ved at læse i Hovedstaden bag facaden. Det kan kun anbefales af JuicyNet.dk, der giver fire appelsoner til den omfangsrige bog.

Hovedstaden bag facaden er skrevet af Mathias Kobberrød Rasmussen, og foto taget af Ulf Svane. Den er på 400 sider og koster vejledende kr. 399,-

I øvrigt. Et par af de steder der beskrives i bogen er lukket efter bogen er produceret og udkommet. Det skal du være opmærksom på, og er beskrevet i bogens forord.

Share