Next to you er ny single fra Andreas Langvad

Next to you er ny single fra Andreas Langvad

Andreas Langvad, det københavnske folk-popband, er klar med en sød sang til at skyde sommeren i gang. Bandet har været yderst aktive i 2024, og er nu klar med næste sang fra deres kommende album.

Next To You er en kærlighedssang, der handler om den boble, man befinder sig i, når man er smaskhamrende forelsket. Når to mennesker smelter sammen og skaber et intimt univers, hvor alt udenom synes ligegyldigt.

Singlen er bygget op omkring fortællinger fra det virkelige liv, og understøttes af håndspillede instrumenter herunder en velklingende akustisk guitar, sprøde trommer og en lækker fyldig bas. Tilsammen lægger de en god bund, der samtidig giver plads til en ærlig, inddragende og yderst tilstedeværende vokal.

Andreas Langvad har, med denne nye sang, udgivet fem sange i 2024, der alle tæller mod udgivelsen af deres debutalbum senere i september.

Share