Succesfulde Jürgen Clubs udgiver ny single

Succesfulde Jürgen Clubs udgiver ny single

Fredag den 24. maj udgiver The Jürgen Clubs ny single med tilhørende superfed og humoristisk musikvideo, som du kan se længere nede på denne side.

The Jürgen Clubs blev født i 2021, da Magnus Grilstad og brødrene Victor og Julius Schack – der med Heimatt og Alcabean alle tidligere har spillet store festivaler som Roskilde, Smukfest og SPOT – bestemte sig for at skabe et nyt projekt med store armbevægelser og højt til loftet. Senere tilsluttede Sebastian Toft sig gruppen, og sammen har de skabt et unikt univers, der bevæger sig inden for den selvopfundne genre, jacuzzi-rock. 

Siden The Jürgen Clubs udgav deres første single ”You Never Take Me Anywhere, James”, har de uhøjtidelige indierockere formået at slå deres navn fast på den danske musikscene med deres energiske og humoristiske sange. GAFFA fremhævede blandt andet bandet som ‘De bliver store i 2023’, Politiken anbefalede singlen ”Shiver”, mens P6 BEAT har spillet gruppens sange mere end 450 gange på kanalen.

Nu kommer singlen Country Boy, der også er en del af JuicyNets.dks anbefalinger på Sportify, som du kan se i højre side af dette website eller blot finde på Sportify.

Om den nye single fortæller forsanger, Magnus Grilstad: “Country Boy er en ode til vores opvækst i de forskellige provinsbyer i Danmark, vi kommer fra – en hyldestsang til livet i provinsen og til den ven, som i ens teenageår altid traf de dårlige beslutninger og måske trak en med. Jeg tror, de fleste kan genkende den person fra sin opvækst eller er stødt på vedkommende i deres liv. Nummeret er blevet til sammen med vores producer Søren Buhl, og vi prøvede bl.a. at hente lidt inspiration til vores ad-libs i omkvædet fra 00’er heltene i Junior Senior.”

Share