Flügger indgår farverigt partnerskab med Copenhagen 2021

Flügger indgår farverigt partnerskab med Copenhagen 2021

Flügger indgår partnerskab med Copenhagen 2021, som afvikler WorldPride & EuroGames i København og Malmø fra 12-22 august 2021. WorldPride & EuroGames forventes at blive den vigtigste globale LGBTI+ begivenhed i 2021. I løbet af de 10 dage, begivenhederne varer, vil WorldPride sætte fokus på lighed og diversitet, tusindvis af atleter vil deltage i EuroGames, København vil emme af kunst og kulturaktiviteter, og scenen vil blive sat for en af de mest væsentlige LGBTI+-begivenheder med fokus på menneskerettigheder gennem konferencer og dialog.

Farveprøver i alle regnbuens farver
Som en del af partnerskabet har Flügger givet de velkendte farveprøver, som kunder kan få tonet i alle regnbuens farver, et nyt farvestrålende design, og for hver solgt farveprøve i Danmark, Sverige og Norge donerer Flügger 3,5 kroner til Copenhagen 2021. Om baggrunden for at indgå i partnerskab med Copenhagen 2021 siger kommunikationschef i Flügger, Ulla Matthiesen:

”Copenhagen 2021 hylder blandt andet lighed og diversitet. Som Copenhagen 2021 partner ønsker Flügger at være med til at sætte fokus på dialog som middel til at opnå større forståelse, rummelighed, åbenhed og respekt for hinanden.”

Dialogbænke, kunst og kreativitet
For at skabe rum og mulighed for dialog lancerer Flügger en række tiltag, der kan sætte scenen for dialog både i det offentlige rum og inden for hjemmets fire vægge.

Flügger dekorerer en række ’dialogbænke’, som placeres på udvalgte offentlige steder i forbindelse med Copenhagen 2021. Flügger er desuden gået i kreativt kompagniskab med to af Danmarks mest anerkendte kunstnere, Michael Kvium og Maria Rubinke, som vil udsmykke to unikke bænke, der efterfølgende vil blive solgt på auktion til fordel for Copenhagen 2021.

For at få dialogen til at spire inden for hjemmets fire vægge og bringe den i børnehøjde lancerer Flüggerdesuden et farvestrålende tapet, som tager udgangspunkt i de ikoniske regnbuefarver.

”Vi håber, at vores tiltag kan være med til at sætte scenen for dialog mellem mennesker, og meget gerne dialog der tager udspring i lighed og diversitet. Vi tror på, at vejen til større rummelighed starter med større åbenhed – både overfor hinanden, den ukendte ved siden af os på bænken og overfor vores forskelligheder. Det er det, vi gerne vil være med til at skabe fokus på og mulighed for,” understreger Ulla Matthiesen.

Farveprøverne kan købes i Flügger farver butikker landet over allerede nu, og tapeterne forventes lanceret i løbet af foråret 2021.

Share