Aiasound melder klar med de første artister til 2022

Aiasound melder klar med de første artister til 2022

Aiasound Festival 2022 er allerede nu klar med de første artister til 2022-udgaven

”Det er med stor ære, at vi kan få lov til at byde velkommen til nogle af de artister der pryder musikbranchen og lagt navn til nogle af de største hits, både på den danske og den internationale musikscene i mainstreammusikindustrien”, udtaler Jonas Nybro, Pressechef hos Aiasound Festival.

Med de første artister på plakaten, er målet også at gæsterne for en god idé om at se hvilken musik og artister som AiaSound festival vil præsentere fremadrettet. Og Samtidig vise at AiaSound Festival er Københavns største mainstream musik festival.I den kommende tid, vil der komme mere fra AiaSound festival, både præsentation af den resterende plakat, men også nye tiltag og en mere skarp bæredygtig profil vil der blive løftet sløret for.

TYGA
Et af de største hiphopnavne lige for tiden, TYGA svinger forbi Tiøren på amager, og er klar til at vælte publikum bagover, med hits som ”Taste” og ”Ayy Macarenna”. Med TYGA der i sin karriere har stået bag flere verdenshits som ”Ayo” med Chris Brown, forventes der intet mindre end et brag end af en fest når den amerikanske rapper går på scenen.

Becky Hill
Becky Hill der havde sit gennembrud efter at have nået semifinalen i Engands udgave af ”The Voice”, har sidenhen været featuring på verdens omspændende hits som ”Lose control” med MEDUZA og sammen med David Guetta har hun udgivet sangen ”Remember”. Det er ingen tvivl om at det bliver en fornøjelse at kunne opleve sangerinden for første gang på dansk jord på Aiasound festival 2022.

Clara
Fra en britisk powerwoman, til en af vores helt egne.
Den første danske artist Aiasound kan præsentere, er 20årige Clara, der i den grad er gået igennem en udvikling siden hun i marts 2020, som mange andre artister måtte se corona virkeligheden i øjnene. Siden da har brugt tiden til at udvikle sig selv og sin musik fra sen-teenager, til den voksne artist, man kan se frem til at møde på scenen i august 2022, til årets Aiasound festival. Clara har været i gode hænder, hos sin producer Jonathan Elkjær, der ellers er aktuel med Phlake, og det album du kan glæde os til at høre live, er ude i starten af 2022.

Pauline
En helt ny artist, som gjorde sin festival debut på Øresound i 2021, er 25årige Pauline, og i 2022 er hun altså tilbage på selv samme festival plads.Hvis navnet ringer en klokke hos dig, er det nok fordi Pauline der gjorde sin musikalske debut med singlen ”Ny og Næ”, blandt andet har været kåret som ugens uundgåelige på P3, med netop samme single, og at hendes seneste single ”Noget for Nogen” er i rotation På P3 og P4.Pauline er en af de slags artister, der slår benene væk under dig, uden du vidste du havde brug for det. Efter hendes succes koncert i 2021, er det slet ikke til at få armene ned over at hun vender tilbage igen næste år.

Share