BAAL tager på “The Quiet Session” turné til april

BAAL tager på “The Quiet Session” turné til april

Baal har de seneste 25 år skabt sig et ry som et af landets bedste livebands med højenergisk rockmusik båret frem af den gode melodi og frontmand Bjørn Fjæstads uforlignelige vokal.

Men Baal har også gennem årene dyrket et gennemsigtigt, afdæmpet og mere håndholdt udtryk – oftest brugt flittigt i forbindelse med bandets mange teater-kompositioner og med små afstikkere på bandets egne albums gennem årene.

Lysten til at gå linen ud i dette lydunivers er blevet større med tiden og derfor tog bandet i studiet med den fantastiske strygekvartet LiveStrings for at indspille nyt materiale og genindspille nogle af de smukkeste sange fra de sidste 25 år i et nøgent, ærligt og mere akustisk univers med fokus på det allermest væsentlige: Melodien og den smukke vokal.

“The Quiet Session” er på mange måder en modpol til bandets tidligere udgivelser. Det er et modent band i en mere neddæmpet, eftertænksom udgave – indspillet live & umiddelbart – iklædt Christoffer Møllers smagfulde stryger-arrangementer og perfekt doseret af LiveStrings.
Det er Baal i det allersmukkeste hjørne med melodier, du ikke kan ryste af dig – og med en af landets allerbedste mandlige vokaler i front.

“The Quiet Session” er den perfekte ledsager til de lange, lyse nætter eller mørke vinterdage. Til dovne søndage eller nedtrapning efter lange hverdage. Det er musik til eftertanke, fordybelse, ro & nærvær.

Til alle koncerter medbringer Baal LiveStrings, som har spillet lignende koncerter med en lang række af de største danske kunstnere som bl.a. Lukas Graham, Søren Huss og MØ samt ingen ringere end Eminem og Kanye West ved deres koncerter på Orange Scene under Roskilde Festival.

19.04 HORSENS NY TEATER. Horsens
20.04 POSTEN. Odense
21.04 MUSIKHUSET AARHUS. Aarhus
27.04 TAASTRUP TEATER & MUSIKHUS. Taastrup
28.04 MUSIKKENS HUS. Aalborg
29.04 GALAKSEN. Værløse
30.04 DR KONCERTHUSET. København

Billetsalget starter mandag 8. november kl. 10.00 via spillestedernes respektive platforme.

Share