Den unge UK rap-komet Aitch kommer til Store VEGA

Den unge UK rap-komet Aitch kommer til Store VEGA

Det har været nogle vilde år for Aitch siden han fik sit gennembrud med ’Straight Rhymez’ fra 2018. På bare fire år har han haft 6 singler i Top 10 i UK og arbejdet sammen med en imponerende række af artister som Stormzy, Young T and Bugsey, Russ og Tion Wayne. Han var sågar med på Ed Sheerans remix af ’Take Me Back To London’. Den 22-årige rapper udtaler om sin succes: “It all happened so fast I feel like I just blinked and I arrived here, but in another way I look back and it feels like ages ago, when I first blew up, ‘cos so much has happened since then. Everything just gets bigger and better. Everything is times ten now.”

Efter at have brugt nedlukningen til at finpudse sit kommende debutalbum er Aitch mere end parat til at bevise hvorfor han er en af de mest hypede rappere på UK-scenen. Og man skal ikke tage fejl, ambitionen er mere end UK; Aitch sigter nemlig efter at bryde igennem på verdensplan. Han har skrevet og indspillet mere end 30 sange under nedlukningen som er ved at blive kogt ned til hvad der bliver det endelig debutalbum.

Om hele albumprocessen udtaler Aitch: “Lockdown has made me appreciate everything more, everything I was missing, but on the sly I’m a bit thankful for it too, as I wouldn’t have made half the music if I’d been on the road playing shows. It put me in proper album mode. I’ve got so much music we could put an album out tomorrow, but we’re just taking the time to get it right.”

Nedlukningens begrænsninger har gjort det unge rap-talent sulten efter at komme ud og spille for publikum igen: “I’ve really missed playing live, and I know the fans have missed it. It’s amazing to see what impact the music has physically. I think the shows are going to be even crazier when we come back. It’s a new chapter now. I’m back and I’m better.” Glæd dig til at opleve Aitch i topform når han kommer til Store VEGA.

Share