DR åbner dørene til Kulturnatten den 14. oktober

DR åbner dørene til Kulturnatten den 14. oktober

DR Byen byder på et hav af arrangementer på Kulturnatten, hvor du både kan besøge studier, møde DR-folk på DR Scenen, synge med DR Børnekoret, tag en selfie med Børste, se special effects-show og meget andet.

Drømmer du om selv at stå på scenen i DR Koncerthuset, om at indtage gulvet i TV-Avisens studie eller tage en selfie med Minisjangs populære værtsfigur, Børste, er chancen dér nu.

For dét – og mange andre aktiviteter for store og små – kan opleves, når DR inviterer indenfor i DR Byen på Kulturnatten i København den 14. oktober fra klokken 18.00-23.00. Her står DR-medarbejdere klar til at byde velkommen på en aften, hvor der er rig mulighed for at høre om dét arbejde, der ligger bag DR’s programmer og tilbud.

Samtidig giver DR adgang til studier og afdelinger, du ikke normalt frit kan besøge – for eksempel DR’s arkiv, DR’s kostumeafdeling med omkring 65.000 kostumer, rekvisitafdelingen med over en million genstande eller DR’s afdeling for special effects, som aftenen igennem giver demonstrationer på sin formåen.

“Kulturnatten i DR Byen er en helt særlig begivenhed, som vi glæder os til hvert år. Det er dejligt at få lejlighed til at vise DR Byen frem og til at fortælle om det, DR producerer, og hvordan vi gør det. Samtidig er Kulturnatten en god oplevelse for mange af DR’s ansatte, som får en mulighed for at tale ansigt-til-ansigt med nogle af dem, der ser og hører, hvad der kommer ud af skærmen og højttalerne”, siger DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn.

Share