Tidligere cykelrytter Jens Voigt skal på foredragsturné i Danmark

Tidligere cykelrytter Jens Voigt skal på foredragsturné i Danmark

Tidligere cykelrytter Jens Voigt har altid være populær i Danmark. I det kommende år kan han opleves ved en række foredrag rundt i landet.

Så du har muligheden for at komme med til en unik aften med en af cykelsportens mest elskede karakterer, den tyske tempomaskine, speedsnakker og standupkomiker, tyske Jens Voigt. ”The Jensie” tager dig med igennem sin karriere, som udødeliggjorde hans navn i cykelkredse, selvom han mest var kendt for loyalt at ofre sig for andre.

The Shut Up Legs Tour
Ifølge Jens Voigt er cykelløb faktisk ganske simpelt. Det handler om at presse sig selv helt til grænsen. Og så lidt mere. Lidelserne og smerterne skal man kunne klare. Ellers må man jo bare bede sine ben om at holde kæft!
Kom med til Jens Voigts underholdende, sjove og åbenhjertige Shut Up Legs-show, hvor den sympatiske og humoristiske tysker fortæller om en lang karriere blandt stjerner og vandbærere på cykelsportens ypperste niveau. Heriblandt syv sæsoner for Bjarne Riis’ cykelhold, hvor han hurtigt blev danskernes darling.

The Shut Up Legs Tour kommer forbi Odense, Aarhus, Aalborg og København.

Billetter her: https://www.tikko.dk/events/jens-voigt-390/

Share