Eventyrer vil køre verden rundt i elbil

Eventyrer vil køre verden rundt i elbil

Mere end 28.000 km skal tilbagelægges gennem seks kontinenter, når den erfarne eventyrer Lexie Alford sidder bag rattet i en Ford Explorer – Fords nyeste elbil – de næste måneder for at følge i fodsporene på historiske Aloha Wanderwell.

Alford skal de næste måneder køre gennem seks kontinenter og cirka 30 lande for at genskabe historien som Aloha Wanderwell, der for 100 år siden begyndte sin verdensomspændende rejse fra Nice. Som den første kvinde nogensinde kørte Aloha Wanderwell verden rundt i en Ford Model T, og nu følger eventyrer og influencer Lexie Alford altså i hendes hjulspor og genskaber noget af rejsen i Ford Explorer.

Lexie Alford vil køre rundt i en Ford Explorer prototype, der er meget tæt på den variant, der lanceres i Europa til næste år. Der er altså ikke foretaget særlige hensyn på bilen forud for den udfordrende rejse, der strækker sig over mere end 28.000 km.

Lexie Alford, også kendt som Lexie Limitless, er i forvejen en erfaren eventyrer. Hun er indehaver af verdensrekorden som den yngste person nogensinde, der har besøgt alle lande i verden.

“Det her er ikke bare et eventyr, men et hårdt eventyr. Det bliver hårdt for Explorer, og det bliver hårdt med så mange timer på vejen. Både for mig og for holdet, der er med på turen. Men oplevelser, der er værd at opleve, skal næsten være lidt udfordrende. Jeg glæder mig rigtig meget til at udforske nye steder og møde vidunderlige mennesker samt høre, hvordan de forsøger at gøre deres del af verden et bedre sted at bo”, siger Lexie Alford.

Share