DR åbner dørene på Kulturnatten den 13. oktober

DR åbner dørene på Kulturnatten den 13. oktober

Hvis man gerne vil sige hej til Karla Kylling eller Børste, se kulisser fra næste års julekalender, høre retsanalytiker Louise Dalsgaard fortælle om arbejdet med ’Agent Samsam’-sagen eller se Radioavisen blive sendt direkte, byder chancen sig nu meget snart.

For der bliver rig mulighed for at se og opleve DR Byen, møde DR-værter og -figurer og besøge dele af DR, som man ellers aldrig kan besøge, når DR igen i år inviterer indenfor på Kulturnatten i København. Fredag den 13. oktober fra klokken 18.00-23.00 kan både store og små høre og se mere om netop deres DR-favoritter og blive skarpere på, hvordan radio og TV kommer til verden.

“Hvert år glæder vi os til Kulturnatten i DR og til at vise DR Byen frem. Kulturnatten er en god anledning til at fortælle om, hvordan DR arbejder og samtidig møde dem, der hver dag ser og hører, hvad vi sender. DR skal være noget for alle, og det synes jeg bestemt også er tilfældet på Kulturnatten, hvor der er alt fra Børste-show over premiere på anden sæson af ’Carmen Curlers’ til en seance om, hvordan DR har arbejdet med ’Agent Samsam’-sagen. Vi håber rigtig mange lægger vejen forbi”, siger DR’s direktør for Kultur, Børn og Unge Henrik Bo Nielsen.

Share