Barchef deler hemmeligheder om cocktails i ny bog

Barchef deler hemmeligheder om cocktails i ny bog

Klokken er altid fem et eller andet sted på kloden, og i en spritny cocktailbog deler prisvindende barchef hemmeligheden bag den nemme, gode cocktail, der gør din “cocktial hour” lidt lækrere.

“Alle kan lave en god cocktail”. Under det motto lancerer den prisvindende barchef Rasmus Greve Christiansen sin nye opskriftbog, der udkommer 2. november på Forlaget Falco.

I Cocktailbogen er der både opskrifter på klassikere som en Old Fashioned eller en Cosmopolitan og nye opskrifter fra egen bardisk.

Bogen bruger seks genkendelige alkoholer som base: Rom, vodka, gin, whiks(e)y, tequila og akvavit, som Rasmus Greve kalder for “gins nordiske fætter”. Desuden er også opskrifter på sirupper, man nemt selv kan lave, et kapitel med velsmagende alkoholfrie cocktails og et kort afsnit om udstyr, hvor alle kan være med.

Rasmus Greve Christiansens mission er at gøre cocktails spændende og let tilgængeligt, så fyraftensdrinken kan få et ekstra twist. Sammen med opskrifterne er der en kort indføring i de forskellige alkoholers historie og hvad de særligt kan bruges til, og der er også små historier knyttet til opskrifterne.

Share