Seinabo Sey spiller i Vega til februar

Seinabo Sey spiller i Vega til februar

Med det anmelderroste album “THE ONE AFTER ME” bag sig drager Seinabo Sey ud på en omfattende Skandinavien-turné i 2024. Den 14. februar kan hun opleves i Store VEGA i København.

Seinabo Seys gennembrud var lige så øjeblikkeligt, som det var uundgåeligt. Dybden, varmen og balancen i hendes stemme, der er lige så kraftfuld som sårbar, og tekstlinjerne, der effektivt fandt vej under huden, løftede kunstneren til højder, som få svenske kunstnere nogensinde har oplevet.

Debuten ‘Pretend’ fra 2015, hvor vi finder sange som ‘Younger’ og ‘Hard Times’, forvandlede Seinabo Sey til en af Sveriges mest strålende internationale stjerner. Da singlen ‘I Owe You Nothing’ blev udgivet, stod det klart, at opfølgeren ‘I’m A Dream’ fra 2018 ville være noget helt andet. ‘I’m A Dream’ var mere selvsikker, moden og konfronterende uden at miste et gram af den livlige sjælfuldhed, som vi er kommet til at forbinde med Seinabo Sey. Tidligere i år var det tid til det tredje album ‘THE ONE AFTER ME’ – ifølge mange hendes bedste værk hidtil. Det er modigt, virkningsfuldt og gennemsyret af en befriende følelse af frihed, når kunstneren leger med teenage R&B, svensk folkemusik og uventede produktioner.

I løbet af sommeren gav Seinabo Sey et mindre antal eksklusive livekoncerter, ikke mindst som support for Bon Iver på Dalhalla og en uforglemmelig koncert på dette års Way Out West. Den 14. februar spiller hun så i Vega i København.

Share