The Smile udgiver nyt album og skal spille i KB Hallen

The Smile udgiver nyt album og skal spille i KB Hallen

Britiske The Smile har i dag løftet sløret for deres helt nye album ”Wall Of Eyes”, der udkommer 26. januar på XL Recordings. Bandet har også udgivet titelnummeret, ”Wall Of Eyes”, fra albummet sammen med musikvideoen, der er instrueret af Paul Thomas Anderson. Det nye album, som er indspillet i Oxford og Abbey Road studierne, er produceret og mixet af deres tidligere samarbejdspartner Sam Petts-Davies og indeholder strygearrangementer fra the London Contemporary Orchestra. Lyt til ”Wall Of Eyes” i nedenstående

Bandet har også annonceret en europæisk headline tour i marts 2024, inkl. shows i Storbritannien i London, Manchester og Glasgow. Derudover kommer de også til Danmark i K.B. Hallen den 13. marts.

Share