4 appelsiner til fascinerende fortælling om Soulshock

4 appelsiner til fascinerende fortælling om Soulshock

Det fleste kender nok Casten ‘Soulshock’ Schack for hans deltagelse som dommer i X-Factor på TV og så den forfærdelige ulykke, der skete med han kone. Nogen måske for hans musik. Men i bogen Soulshock – succes, sorg og store stjerner får man et meget mere mangestrenget billede af manden fra Nordjylland, der indtog USAs musikscene og fik enorm succes.

Af Kenneth Møller Kristensen

En mand med en enorm vilje, faktisk storhedsvanvid, men på en virkelig fed måde. Det er en del af det indtryk man sidder tilbage med, når man har læst den nye portrætbog Soulshock. Har du brug for inspiration til hvad hårdt arbejde og dedikation kan føre til, så er det den næste bog du bør læse. For Soulshocks vilje og overskud smittede ihverfald denne anmelder.

Det lå ikke i kortene at Casten Schack fra Aalborg skulle blive en international producer for en række af musikken verdensstjerner. Faktisk slet ikke. For han er opvokset i et pænt, borgerligt hjem i Aalborg og ikke i et kreativt miljø. Men det blev han. Altså en af verdens mest succesrige producere. Og den rejser er en fed historie, som er værd at læse.
Men når du læser bogen Soulshock – succes, sorg og store stjerner, så er det også sjovt og spændende at læse om udviklingen af hiphop i Danmark, om hvordan mange ting fungerede i slutningen af 1980’erne i det danske Hiphop-miljø. Som læser kan man faktisk få rigtig meget forståelse for hvad HipHip i virkeligheden er. Det tror denne anmelder mange danskere ikke aner. Med andre ord, du kan blive klogere med denne bog. Klogere på dansk hiphop, hiphop generelt, men også på hvordan tingene hænger sammen i showbiz i USA, og hvad det kræver for at komme til tops og bliver der. Der er mange facetter i portrætbogen.

For du får du som ekstra bonus sjove historier om superstjerner som blandt andre Tupac Shakur, Mary J. Blige og Whitney Houston. Historier der virker næste for utrolige til at være sande.

Bogen indeholder selvfølgelig også en fortælling om den tragiske ulykke, der ramte Carsten Soulshocks kone Maxee Maxwell og den tid der fulgte efter med sønnen Nicolaj. Virkeligt rørende.

I bogen får man også indsigt i Soulshocks mere anderledes sider, herunder hans lyst for at more sig ved spillebordene i Las Vegas’ overdådige casinoer uden MitID, når han havde fri fra studio-arbejdet med de store stjerner.

Soulshock har været på en fantastisk rejse. Det kan du også komme med at læse bogen om ham. Det må anbefales at tage denne rejse.

Bogen er i øvrigt let tilgængelig og let at læse. Skrevet i et sprog, der falder naturligt at læse. Fire appelsiner for en fængslende bog, der giver tanker med i bagagen.

Soulshock – succes, sorg og store stjerner er skrevet i samarbejde med Pia Møller Søe og Niels Fes Pedersen. Den er udkommet på Peoples Press, og har en vejledende udsalgspris på kr. 299,-

Share