Første navne til Spot-festival offentliggjort

Første navne til Spot-festival offentliggjort

Arrangørerne af Spot festival, der i 2024 skal finde sted den 3. og 4. maj i Aarhus har offentliggjort de første navne på acts, der vil spille på festivalen.

Følgende syv navne er offentliggjort: APHACA, AySay, HILLARI (Norge), Joalin (Finland), Rune Rask, Smag På Dig Selv og URO.

Arrangørerne har skrevet følgende om præsenteret kunstnere:

Aarhus-trioen AySay skaber fortællinger om helheden af to halvdele, når de udfolder deres kurdisk-danske lydunivers. Fremadstormende URO tryllebinder publikum med sit ærlige og sjælfulde take på urban popmusik, mens kvartetten APHACA sørger for en musikalsk blanding af drengekor, 70’er synth, akustisk guitar og indietrommer – en opskrift der bare fungerer. Programmets første norske islæt kommer i form af multiinstrumentalist og vokalist HILLARI, der laver melodisk og autentisk R’n’B og soul. Fra Finland har vi sangerinde og sangskriver Joalin, der sørger for fusionen mellem nordisk melankoli og spanske latin-rytmer – en kombination du ikke vidste, du manglede, men som du ikke kommer til at kunne undvære. Rune Rask rejser normalt som tredjedelen af en trio, men til SPOT 2024 stiller han som solo-act, hvor vi kan forvente en eksotisk jungle af lyde fra en af Danmarks bedste producere. Sidst, men bestemt ikke mindst kan vi præsentere instrumental eufori i sin fineste form, når Smag På Dig Selv stiller spørgsmålet: Hvornår har du sidst headbanget til en jazzkoncert?

Spot festival er kendt som stedet, hvor den nye musik præsenteres. Billetsalget til festivalen er åbnet.

Share