Onkel Reje vært ved MGP 2024

Onkel Reje vært ved MGP 2024

Intet er som det plejer, når årets MGP-show indtager DR1 og DRTV direkte fra DR Koncerthuset lørdag den 24. februar klokken 19.00.

Jonas Madsen og Onkel Reje er værter, når MGP-finalisterne går på scenen i Koncertsalen til et show, der vil fylde landets stuer med dans, musik og festligt samvær.

Jonas Madsen, der er vært for anden gang ved MGP, siger: “Jeg glæder mig fuldstændig overdrevet til at lave MGP igen. Det er den største fest for børnene, vi har herhjemme. I år har jeg fået fornøjelsen af at være sammen med Onkel Reje, som alle kender. Og jeg kan allerede nu afsløre, at intet bliver som det plejer i showet. Onkel Reje elsker at gøre tingene anderledes, og spørgsmålet er så bare, om jeg hopper med på legen eller om jeg når at bremse ham”, lyder det fra Jonas Madsen, der til daglig er vært på Ultra Nyt.

Marlene Boel, der er chef i DR B&U og programansvarlig for MGP, siger om værtsparret og showet: “MGP er årets børnefest, og vi ved, at familier og venner mødes til MGP-fester rundt i hele landet for at være sammen. Ambitionen med MGP er at skabe et frirum og et fællesskab, hvor børnene kan genkende sig selv og som udelukkende er skabt på deres præmisser og ud fra det, de har på hjerte. I år kender børnene værterne utrolig godt, for det er Jonas Madsen og Onkel Reje som styrer løjerne. De er begge festlige, farverige og så forener vi nogle af de mest elskede værter fra Ramasjang og Ultra på den store MGP-scene. Vi har store forhåbninger til at det bliver et show, som mange familier har lyst til at se”, siger Marlene Boel.

De otte MGP-finalister afsløres i det nye år.

Share