Kender du? bar italia

Kender du? bar italia

Britiske bar italia er et af de helt store kometnavne på den internationale musikscene i 2023. Det Londonbaserede band består af Nina Cristante, Sam Fenton og Jezmi Fehmi. De tre har specielt i 2023 opnået enorm opmærksomhed, spiller udsolgte koncerter og får masser af airplay.

Bandet debuterede i 2020 med albummet Quarrel samt EP’en Angelica Pilled. Andet album, Bedhead, udkom i 2021. De albums udkom på pladeselskabet World Music. Altså musik der udkom under coronapandamien, hvilket skabte et hemmeligt image omkring bar italia, da meget få havde set dem live og de fik et label på et mysterie.

I 2023 udkom hele to albums, Tracey Denim og The Twist på det noget større Matador Records. Lyden er blevet lidt mere omgængelig på de to 2023-albums. Og nu står de helt frem som de personer de er.

Bar italias musik lyder af at de er vokset op i 1990’erne, og har bygget en klar indie-lyd ovenpå denne inspiration. Specielt nedenstående my little tony er vi vilde med her på JuickyNet.dk.

Navnet bar italia kommer sandsynligvis fra en bar i Soho i London, som bandet Pulp gjorde kendt via en sang på albummet Different Class.

Share