TV2 i stærkeste opstilling til EM i herrehåndbold

TV2 i stærkeste opstilling til EM i herrehåndbold

TV2 starter et stort sportsår 2024 med stort fokus i EM i herrehåndbold med de tredobbelte danske verdensmestre som guldfavoritter.

Der er store forventninger til det danske herrelandshold i håndbold til EM i Tyskland, som spilles fra 10.- 28. januar. 24 nationer skal kæmpe om guldet, og selvom Danmark ikke har vundet EM-guld siden 2012, så peger flere eksperter på, at Danmark er holdet, man skal slå, hvis man vil stå med EM-trofæet efter finalen i Køln.

TV 2 stiller i stærkeste opstilling til slutrunden med Morten Ankerdal som vært i det omrejsende studie i Tyskland, hvor han bliver flankeret af Claus Møller Jakobsen og Anders Eggert som faste eksperter, mens Flensburg-Handewitt-træner Nicolej Krickau gør dem selskab undervejs.

“Jeg håber på endnu en dansk håndboldfest og har på forhånd også store forventninger til det tyske værtskab. Flere end 50.000 tilskuere har sikret sig billetter til åbningsaftenen i Düsseldorf, og målet for værterne er at få en million mennesker ind og se kampene til EM”, siger Morten Ankerdal.

Danmark skal ved EM møde Tjekkiet, Grækenland og Portugal i gruppespillet. Danmark spiller sine indledende kampe i München, mens mellemrundekampene spilles i Hamborg, og lever Nikolaj Jacobsens mandskab op til forventningerne, så går turen til Køln, hvor finalerne spilles.

Jonas Nyhøj og Bent Nyegaard guider seerne gennem turneringen fra kommentatorboksen, mens Stine Bjerre Mortensen sammen med ekspert Daniel Svensson fuldender TV 2s hold med et håndboldstudie på Kvægtorvet i Odense.

“Vi så en overvældende interesse for kvindernes VM i håndbold, hvor vi samlede en million seere i gennemsnit til Danmarks kampe. Herrelandsholdet er også populært, og vi vil igen gøre vores ypperste for at levere førsteklassesindhold og samle danskerne om denne begivenhed, som sparker et vildt sportsår i gang for os”, siger John Jäger, TV 2s chefredaktør på håndbold.

TV 2 og TV 2 Play viser også Danmarks kampe ved Golden League-turneringen forud for EM, hvor Danmark møder henholdsvis Norge og Egypten torsdag 4. januar og lørdag 6. januar i Royal Arena i København, mens Holland venter i den sidste EM-testkamp i Odense i Jyske Bank Arena søndag 7. januar.

Share