Kender du? Mekdes

Kender du? Mekdes

Den 21. september kan du opleve Mekdes på Train i Aarhus.

“En vild vokal”, “Chef i egen butik”, “Et indlysende naturtalent” – sådan lød de flotte roser, der regnede ned over Mekdes, da hun i 2021 fik overrakt den prestigefulde P3 Guld Talent-pris. I starten af 2022 udgav hun sit debutalbum, og med det slog den unge koldingenser endnu engang fast, at hun er en sanger, sangskriver og producer udover det sædvanlige. 

Mekdes har siden 2018 sendt singler ud på stribe. Hun er kvinden bag hits som “In Favor of You”, “Lonely”, “Hanging Upside Down” og “Greedy”. Det er intet under at hun allerede i 2020 var nomineret til en DMA for årets nye livenavn, og i 2022 var Mekdes endnu engang nomineret til en DMA for årets producer for debutalbummet. 

Siden da har Mekdes på ingen måde ligget på den lade side. Hun har brugt fire måneder i London på at skrive ny musik og hun er featuring på den massive landeplage “Føles Godt” med Uro, der i løbet af 2023 har vokset sig større og større og er endt med at blive ét af årets allerstørste danske hits. 

I starten af 2024 deltager Mekdes i TV-programmet Toppen af Poppen og resten af 2024 byder på en masse ny musik.

Share